Om Ringens Bilskola

- Några ord från Teresa

Teresa

Min bakgrund

Jag heter Teresa och det är jag som äger och driver Ringens Bilskola. Jag kommer ursprungligen från Angola men har bott i Sverige i över 25 år. Eftersom jag kommer från ett afrikanskt land, förstår jag verkligen att uppskatta och älska Sverige. Jag arbetar stenhårt för att uppnå min dröm och vision: Ringens Bilskola ska vara bäst i Sverige!

Trafikskolans bakgrund

Ringens Bilskola startade 1994 och flera tusen personer har tagit körkort hos oss. Jag  arbetade på trafikskolan under några år och lärde mig verksamheten. Jag tyckte att det var väldigt roligt att hjälpa våra kunder att uppnå målet – att ta körkort.

Jag köpte trafikskolan

När trafikskolan blev till salu för några år sedan slog jag till. Jag såg stora möjligheter att utveckla verksamheten. Jag ville höja servicenivån och utbildningens kvalitet riktigt ordentligt. Jag ville skapa Sveriges bästa trafikskola genom att skapa branschens mest attraktiva arbetsplats. Så här tänker jag; bästa arbetsplatsen ger bästa lärarna vilket resulterar i bästa körkortsutbildningen.

En bra bit på väg

Jag känner att vi har kommit en bra bit på väg. Vi är nu en ledande trafikskola i Stockholm. Jag är otroligt stolt över vårt team. Men vi är självklart inte nöjda än och vi kommer att jobba vidare med att utveckla körkortsutbildningen. För att hela tiden lyfta oss tar vi ofta in externa experter som hjälper oss att utvecklas inom områden som trafikpsykologi och pedagogik.

Vårt team

Klicka här för info och bilder på vårt team.

Erbjudanden från Ringens Bilskola
Skriv ut och lägg i bilen
Ladda ner och skriv ut guiden för privat övningsköring. Perfekt att ha i bilen då ni ska övningsköra.